Druk druk druk!

Leuk nieuws, naast zondag 19 maart in Irnsum zijn we op vrijdag 17 maart in Joure te zien. We zijn weer druk aan het oefenen, de liedjes zitten er nog goed in dus vinden we het ook leuk om nieuwe liedjes aan ons repertoire toe te voegen.

Nieuwe liedjes? Ja, nieuwe liedjes! Op dit moment niet voor in de show, maar wel voor ons komende ‘losse’ optreden.

We treden namelijk op vrijdag 21 april samen met Stephen en Pernille Quigg op in Workum. Stephen Quigg is bij de meeste mensen bekend van de Schotse groep The McCalmans. We zijn dan te zien in de Alde Smidte in Workum. Ons optreden begint om 20:30 uur, we doen een aantal liederen samen met Stephen en Pernille en we doen uiteraard ook een aantal liederen los van elkaar. Het belooft een leuke avond te worden! Reserveren kan via deze link of via 0515-419302.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *