Data

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over onze komende optredens.

  • Vrijdag 29 december – A Celtic New Year’s Eve with Ian Bruce & The Tommies.

Locatie: Lewinski – Sneek

Entree Ian Bruce + een maaltijd € 20,00,- (graag vooraf reserveren)
Losse Entree muziek, aan de deur € 10,00,-

Zanger/performer Ian Bruce brengt deze avond een muziekprogramma van prachtig gezongen folksongs, ballades, marsliederen en musichall songs in een hedendaagse, maar ook historische context. De Schotse singer/songwriter Ian Bruce is in 1956 in Glasgow geboren. Met zijn indrukwekkende melodieuze stem en prachtige gitaarspel, uitgebreid repertoire, staat Ian Bruce bekend als een van de meest krachtige songwriters in de Schotse folkscene.
Solo en samen met enkele andere muzikanten heeft Ian Bruce een twintigtal cd’s opgenomen. Hij treedt niet alleen op als soloartiest maar treed ook op met
andere groepen zoals de band Auld Hats, New Heids.
Daarnaast brengt hij nummers uit de begin jaren van de folk revival, de jaren zestig en zeventig, weer tot leven in traditionele, maar ook eigentijdse versies.

Met een Keltisch repertoire treedt de muziektheatergroep van The War Show ook af en toe op onder de naam The Tommies. Samen met o.a. Ian Bruce spelen ze in de voorstelling ‘It’s A Long Way To Tipperary’ die geïnspireerd is op de zeer succesvolle Schotse productie ‘Far Far, From Ypres’. Het door Dave Tearney en zijn dochter Nina geschreven verhaal is verpakt in een prachtige omlijsting van balladen, marsliederen, meezingers, brieven en gedichten en speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het vertelt over de verhalen op de slagvelden bij de Somme en van de angst en hoop bij de soldaten en het thuis front. Op deze avond worden liedjes uit de show gezongen, aangevuld met een folk repertoire. Ter afsluiting van de avond zingen Ian Bruce en de leden van de show gezamenlijk liedjes, meezingers, waarbij je uitgenodigd bent om mee te zingen!
Wil je meer weten over de show ‘It’s A Long Way To Tipperary’, klik dan op de volgende link: www.warshow.nl.

Vooraf een (h)eerlijke maaltijd mee eten? Dat is mogelijk, vanaf 18:00! Reserveren hiervoor is wel noodzakelijk. Dit kan via de agenda van de website van Lewinski (www.lewinski.nl). Wensen of allergieën ook graag van te voren doorgeven.

Reserveren kaarten losse verkoop kan ook via onze website www.warshow.nl of bel naar 0515 – 419302.

Lewinski

Waterhoenstraat 2, Sneek.