Johan van der Zee

Even voorstellen,
Ik ben Johan van der Zee, 41 jaar en kom uit Bolsward. Gelukkig getrouwd met Yvette en vader van 3 “eigen” kinderen en 1 pleegkind. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagenchauffeur. Dit doe ik met veel plezier, maar omdat ik dan veel op mezelf ben aangewezen, vind ik het ook leuk om iets met meerdere mensen te doen.
Toneelspelen vind ik geweldig om te doen. Samen met een groep een productie op de planken te brengen. Ik heb in verschillende stukken gespeeld bij de “Fryske Krite Bolsward” en ” de blaue toer”! Momenteel zijn we weer met een nieuw stuk bezig bij de Fryske Krite.
Toen mijn schoonzus, Anne-Marie ( Mary ), mij vroeg om de rol van Jamie te vertolken, was ik gelijk enthousiast. Het samen spelen en ook nog zingen is geweldig om te doen. Daarom was de keus ook niet zo moeilijk.
Ik hoop dat jullie, als jullie een voorstelling bijwonen, genieten van deze show. Wij doen dat in ieder geval.
Groet
Johan ( aka Jamie mcFarrow )